mdmedia & partners

redactie & communicatiebureau

BroodBroodBrood

Welkom backstage de Facebookgroep BroodBroodBrood.

Op deze pagina vind je informatie over de werking van de FB-groep BroodBroodBrood. Deze groep is een project van en wordt beheerd en gemodereerd door mdmedia & partners. De groep is niet gelinkt of op enige manier verbonden aan een commerciële onderneming, organisatie of ander project.

Wat

BroodBroodBrood is een open en inclusieve groep. Iedereen kan en mag lid worden en iedereen die lid is, mag berichten posten, commentaar geven, vragen stellen… mits de berichten gerelateerd zijn aan brood en gebak.

Berichten posten

Elk bericht wordt door de beheerder en/of een moderator gelezen en goedgekeurd of afgewezen. Moderators zijn Marc-Pieter Devos, Kris Goegebeur, Toon Declerck, Tine Bral.

Dit zijn de spelregels voor het posten van berichten:

1. Elk bericht/post op BroodBroodBrood moet gerelateerd zijn aan brood en gebak en informatieve waarde hebben.

2. Alleen info over brood en gebak, -events, -proeverijen, -workshops,… die openstaan voor iedereen, worden gepubliceerd.

3. Puur commerciële berichten worden geweerd (zoals foto’s van broden en gebak met alleen maar prijsvermelding en rechtsreekse link naar een webshop). De beheerder behoudt zich het recht voor om puur commerciële berichten niet te publiceren.

4. De berichten/posts moeten positief van toon en inhoud zijn. Negatieve commentaren, opmerkingen, berichten worden niet geduld en verwijderd. De beheerder behoudt zich het recht voor om negatieve commentaar en misleidende berichten niet te publiceren.

Met smakelijke groeten,

FB-groep BroodBroodBrood, beheerder
Marc-Pieter

PS. Opmerkingen en vragen over KaasKaasKaas mag je steeds sturen naar marc-pieter.devos@mdmedia.be

%d bloggers liken dit: