Journaliste et auteur
Domaines de travail : food, gastronomie, tourisme, design, culture… et la mixité.
Lisez mes derniers articles articles et reportages
travaille pour:
– Horeca Magazine horeca-magazine
(mdmedia-)projecten
– de tafel van Tine detafelvantine.be
– Chefs & Meesters chefsenmeesters.be
– WijnWijnWijn wijnwijnwijn.be
a travaillé entre autre pour:
Mastercooks of Belgium
Het Nieuwsblad Check (weekendbijlage)
REO Veiling: maandelijkse reportages over Reo-tuinders en hun product
Het Laatste Nieuws: culinaire pagina’ Peter Goossens, wekelijks
Nina (weekendbijlage Het Laatste Nieuws) : culinaire pagina’s, wekelijks
Culinaire Ambiance: ‘de jonge garde’ en ‘pop-up chefs’: maandelijks
Njam magazine: diverse artikelen, tweemaandelijks
Livres:
Mastercooks of Belgium. L’excellence de la gastronomie Belge (2023)
Onze chef, hommage Geert Van Hecke (2015) – Uitgeverij Lannoo
Peter Goossens – Lente, zomer, herfst, winter (2010) – Het Laatste Nieuws
Mijn papa is de chef (2010) – Linkeroever Uitgevers
Koken onder de 5 euro. Mediterraan (2010) – Linkeroever Uitgevers
Koken onder de 5 euro. Najaar (2009) – Linkeroever Uitgevers
Koken onder de 5 euro. Voorjaar (2009) – Linkeroever Uitgevers