mdmedia & partners

redactie & communicatiebureau

WijnWijnWijn – Facebook-groep

14/01/2023

Op deze backstage-pagina vind je meer informatie over de werking van de Facebook-groep.

url: www.facebook.com/groups/wijnwijnwijn

De FB-groep is onderdeel van het project WijnWijnWijn* en wordt beheerd en gemodereerd door mdmedia & partners mdmedia.be. WijnWijnWijn is niet gelinkt of op enige manier verbonden aan een commerciële onderneming, organisatie of ander project.
De FB-groep WijnWijnWijn telt vandaag (13/01/23) 6101 leden.

Wat?
De Facebook-groep WijnWijnWijn is een onafhankelijke, open en inclusieve groep van en voor mensen met passie en liefde voor wijn. Iedereen kan en mag lid worden mits akkoord van een moderators van de groep.

De Facebook-groep WijnWijnWijn is opgevat als een ‘vrij podium’

Iedereen die lid is, mag berichten posten, commentaar geven, vragen stellen… mits de berichten gerelateerd zijn aan wijn.

Berichten posten
Elke post/bericht wordt door de beheerder en/of een moderator gelezen en goedgekeurd of afgewezen.

Dit zijn de SPELREGELS voor het posten van berichten in de FB-groep:

1. Elk bericht/post op de FB-groep WijnWijnWijn moet gerelateerd zijn aan wijn en informatieve waarde hebben. Berichten over goudvissen – hoe interessant ook – worden niet gepubliceerd.

2. De FB-groep WijnWijnWijn biedt naast informatieve berichten ook graag ruimte aan sfeervolle foto’s (wijngaard, wijn maken, …) en humor (mits niet kwetsend of beledigend of weinig te zake doende).

3. Vragen zijn welkom, mits ze gerelateerd zijn aan wijn: van wijnproductie tot wijntoerisme.

4. Alle posts, berichten en artikelen over wijn-events, -proeverijen, -workshops, -reizen … die openstaan voor iedereen, worden (indien goedgekeurd) gepubliceerd in de FB-groep WijnWijnWijn.

5. Puur commerciële berichten worden geweerd (zoals foto’s van wijnen met alleen maar prijsvermelding en link naar een webshop). De beheerder behoudt zich het recht voor om puur (promotionele) commerciële berichten niet te publiceren.

6. De berichten/posts moeten positief van toon en inhoud zijn. Negatieve commentaren, opmerkingen, berichten worden niet geduld en verwijderd. De beheerder behoudt zich het recht voor om negatieve commentaar en misleidende berichten niet te publiceren.

7. Elk bericht moet een ‘leesbare’ tekst bevatten. Berichten met uitsluitend promotionele slogans gekoppeld aan url-adressen van sites en/of webshops worden geweigerd.

8. Meer dan een puur ‘doorgeefluik’
Wij verwachten in uw bericht meer dan een url-adres of een link naar uw site of webshop.

9. Geld waard of niet meer te drinken?
Wij krijgen een overvloed aan vragen naar de waarde van oude flessen wijn. Deze berichten kunnen wij helaas niet meer publiceren in de groep en daarom adviseren wij u om uw fles of flessen te laten taxeren door een bevoegd veilingshuis zoals https://vin.auction

10. Verkoop
Op WijnWijnWijn wordt geen wijn te koop aangeboden of verkocht.

Het aanspreekpunt voor alle opmerkingen en vragen i.v.m. de FB-groep WijnWijnWijn is redactie@wijnwijnwijn.be

Tot bij een goed glas,

Facebook-groep WijnWijnWijn,
coördinator Marc-Pieter Devos

PS. Mocht je het antwoord dat je zocht niet gevonden hebben, neem dat zeker contact met ons op via redactie@wijnwijnwijn.be of marc-pieter.devos@mdmedia.be

WijnWijnWijn – Van A tot Zmdmedia.be/wijnwijnwijn-faq

%d bloggers liken dit: