mdmedia & partners

redactie & communicatiebureau

WijnWijnWijn – Facebook-groep

Welkom backstage de Facebook-groep WijnWijnWijn.

Op deze pagina vind je informatie over de werking van de FB-groep WijnWijnWijn. Deze groep is een project van, en wordt beheerd en gemodereerd door mdmedia & partners. De groep is niet gelinkt of op enige manier verbonden aan een commerciële onderneming, organisatie of ander project.

  1. Wat

De FB-groep WijnWijnWijn is een open en inclusieve groep van mensen met een passie en liefde voor wijn.
Iedereen kan en mag lid worden mits akkoord van een moderator van de groep.

De FB-groep WijnWijnWijn is opgevat als een ‘vrij podium’
Iedereen die lid is, mag berichten posten, commentaar geven, vragen stellen… mits de berichten gerelateerd zijn aan wijn.


2. Berichten posten

Elk bericht wordt door de beheerder en/of een moderator gelezen en goedgekeurd of afgewezen.

Dit zijn de SPELREGELS voor het posten van berichten:

2.1. Elk bericht/post op de FB-groep WijnWijnWijn moet gerelateerd zijn aan wijn en informatieve waarde hebben. Berichten over goudvissen – hoe interessant ook – worden niet gepubliceerd.

2.2. De FB-groep WijnWijnWijn biedt graag naast informatieve berichten ook graag ruimte aan foto’s (wijngaard, wijn maken, …) en humor (mits niet kwetsend of beledigend of weinig te zake doende).

2.2. Alle posts, berichten en artikelen over wijn-events, -proeverijen, -workshops, -reizen … die openstaan voor iedereen, worden gepubliceerd in de FB-groep WijnWijnWijn.

2.3. Puur commerciële berichten worden geweerd (zoals foto’s van wijnen met alleen maar prijsvermelding en link naar een webshop). De beheerder behoudt zich het recht voor om puur (promotionele) commerciële berichten niet te publiceren.

2.4. De berichten/posts moeten positief van toon en inhoud zijn. Negatieve commentaren, opmerkingen, berichten worden niet geduld en verwijderd. De beheerder behoudt zich het recht voor om negatieve commentaar en misleidende berichten niet te publiceren.

2.5 Elk bericht moet een ‘leesbare’ tekst bevatten. Berichten met uitsluitend promotionele slogans gekoppeld aan url-adressen van sites en/of webshops worden geweigerd.

Het aanspreekpunt voor alle opmerkingen en vragen i.v.m. de FB-groep WijnWijnWijn is redactie@wijnwijnwijn.be

Tot bij een goed glas,

FB-groep WijnWijnWijn, beheerder
Marc-Pieter

PS. Mocht je het antwoord dat je zocht niet gevonden hebben, neem dat zeker contact met ons op via redactie@wijnwijnwijn of marc-pieter.devos@mdmedia.be

%d bloggers liken dit: