mdmedia & partners

redactie & communicatiebureau

WijnWijnWijn-partner

Wij nodigen graag alle wijn-professionals uit om met ons samen te werken en partner te worden van WijnWijnWijn.

Als partner bieden wij u ruimte om uw activiteiten en projecten voor te stellen aan een groot publiek van in hoofdzaak Vlaamse wijnliefhebbers, zowel professionelen als amateurs.

Het jaarlijks abonnementsgeld voor een ‘partnership’ bedraagt 48 euro + 6% BTW = 50,88 euro. Stuur een mailtje met de melding ‘ik wil partner worden’, uw gegevens en uw BTW-nummer* naar redactie@wijnwijnwijn.be. U krijgt van ons een factuur toegestuurd. Zodra wij de betaling ontvangen bent u WijnWijnWijn-partner.

In ruil voor het abonnementsgeld biedt WijnWijnWijn u de mogelijkheid om 4 nieuwsberichten te publiceren in de WijnWijnWijn-nieuwsbrief. U kiest een sjabloon en vult dit in met tekst (sjabloon A), tekst en foto (sjabloon B), banner (sjabloon C) of link naar vimeo of youtube met korte omschrijving (sjabloon D). U kiest zelf de datum van publicatie.

De 4 berichten moet u binnen het jaar, startend vanaf het moment dat u lid wordt, publiceren. Doet u dat niet – u publiceert bijvoorbeeld maar 3 berichten – dan verliest u het vierde bericht. Wenst u meer dan 4 berichten te pubiceren, dan neemt u na de publicatie van het vierde bericht een nieuw jaarabonnement waarmee u opnieuw het recht hebt op publicatie van 4 berichten (looptijd van 1 jaar).


%d bloggers liken dit: