persbericht 14/01/2021

Valentijn! Het hoeven niet altijd hartjes te zijn. Zeker in deze donkere tijden past een straaltje licht, een vleugje goud. Hoe kun je haar/hem mooier vertellen wat zij/hij voor je betekent dan met deze gouden lippen die zachtjes fluisteren “je bent om op te eten”.

Er is één feestje waar je graag met z’n twee bent: Valentijn. Chocolatier M uit Knokke pakt dit jaar uit met een praline in de vorm van gouden lippen. De praline is behalve origineel ook een waar juweeltje. Omze écht te laten schitteren, koos chocolatier David Maenhout voor een toplaagje in een diepe warme goudkleur.

Je bent om op te eten, zeg je natuurlijk niet zomaar! Onder de glanzende toplaag proef je een heerlijk palet van passievrucht in combinatie met knetterende amandelpraliné, deze zorgen voor een verfrissend moment van puur genieten. Just call it love.

Valentijnpralines
Luxedoosje met + stuks: 6,90 euro

Signature box in combi met andere valentijnspralines: 21,90 euro.

Chocolatier M, David Maenhout
Sylvain Dupuisstraat 38, 8300 Knokke
tel +32 (0)506 14 460
mail info@chocolatier-m.be
site https://chocolatier-m.be/nl